SAFARI KENIA OF TANZANIA? SAFARIGIDS BIEDT ZICH AAN.
Droomvakantie... Safari in Kenia of Tanzania? Regel net als wij en vele andere tevreden klanten uw safari met Alphonce. Hij is een uitstekende, rustige, deskundige, vriendelijke en uiterst betrouwbare gids, die uw safari van A tot Z tot in de puntjes perfect regelt.

Alphonce regelt het vervoer (kan van auto tot zelfs vliegtuig) met chauffeur en de mooiste lodges of tentenkampen voor een betaalbare prijs. Hij gaat zelf met u mee, respecteert uw privacy en is volledig bevoegd (zie vergunning en registratie in de bijgesloten foto's) en verzekerd. Zonder Alphonce hadden wij onze prachtige safari nooit kunnen realiseren. Ook andere uitstapjes zoals Wasini Island en Kilimanjaro climbing kan Alphonce voor u regelen. Aantal personen maakt hem niet uit, van stellen tot groepsreizen: elke klant is echt een klant voor Alphonce.

Gun deze local 'brood op de plank' voor zijn gezin met kinderen en gun uzelf een fantastische en betaalbare vakantie. Alphonce is honderden euro's goedkoper dan de veel te dure touroperators, welke laatste de locals nauwelijks laten meeprofiteren en al het geld weer terugsluizen naar Europa.

U kunt vanuit Europa via mail en telefoon al afspraken met Alphonce maken. Hij is uiterst betrouwbaar en haalt u op de afgesproken plek en tijd op. Het enige wat u zelf hoeft te doen is slechts een vliegreis naar Kenia of Tanzania te boeken en een hotel om vanuit daar uw safari te starten. Als u dat wenst kan Alphonce ook uw rit vanaf het vliegveld en uw hotel of andere accommodatie boeken. Hij krijgt dit veel goedkoper voor elkaar, omdat hij zijn land Kenia en ook Tanzania en de inwoners door en door kent. De prijsverschillen met de touroperators lopen zo op, dat Alphonce al gauw 50% goedkoper is en zelfs meer dan dat.