NOOIT GEDRAGEN LIMITED EDITION FLORIS VAN BOMMEL TE KOOP
EKSEL • Enkele maanden geleden heb ik een wedstrijd meegedaan met als hoofdprijs "Floris van Bommel X Theo Scharpach Guitarmaker special edition schoenen". Deze schoenen heb ik dan uiteindelijk gewonnen maar spijtig genoeg paste de schoenen mij niet. (Maat 8 of 41). Ik heb ze daarom ook nooit kunnen aandoen. Hopelijk kan ik u ermee gelukkig maken.

Floris van Bommel is opnieuw het avontuur aangegaan om zijn liefde voor muziek in een project uit te werken. Deze keer met de exclusieve gitarenbouwer Theo Scharpach. Dit project werd uitgewerkt door de Duitse jazz-musicus Daniel Stelter te voorzien van een prachtige gitaar-uitrusting.

De samenwerking resulteerde in twee handgemaakte, unieke gitaren ingelegd met krokoleer van Floris van Bommel; een meesterstuk van Theo Scharpach Guitarmaker. Om het plaatje compleet te maken zullen er ook handgemaakte schoenen vervaardigd worden uit hetzelfde metallic blue krokoleer, met een zool afgewerkt zoals de body van de gitaar.

De Limited Edition schoenen die Daniel Stelter ook tijdens zijn optredens zal dragen, zullen uitsluitend verkrijgbaar zijn in de brandstore waar de gitaar op dat moment tentoongesteld wordt. Dit maakt van deze schoen een exclusief en gelimiteerd item.
prijs : 250 €
mail ons
0032.476 89 38 35